titel van header

Cluster lampen

Cluster lampen nodig?

Cluster lampen nodig?cluster lampenBent u op zoek naar cluster lampen? Wij maken cluster lampen voor in uw kantoor, hotel, casino of voor in uw woning. Wij zijn hèt adres als u op zoek bent naar cluster lampen! Wij hebben een ruim en divers aanbod dat jaarlijks wisselt. Ieder jaar komen onze wereldbekende top ontwerpers met nieuwe ontwerpen en dat zorgt voor een wisselend aanbod. Cluster lampen zijn lampen die voorzien zijn van meerdere kleine lampjes die op een prachtige manier zijn samengevoegd. Zo krijgt u een bijzonder effect en creëert u een geweldige blikvanger. Cluster lampen zijn volledig zelf samen te stellen. Heeft u al een specifiek beeld of ontwerp hoe uw cluster lamp eruit komt te zien? Wij geven u graag advies op maat om uw perfecte lamp samen te stellen. Wij werken met verschillende materialen zodat er veel mogelijk is. Aluminium, messing, brons en roestvrij staal zijn de materialen waar wij meestal mee werken.

CLUSTER LAMPEN VAN QUASAR


Onze cluster lampen zijn altijd uniek, eigentijds en volledig maatwerk. Omdat wij de lampen met de hand maken, is de kans zeer klein dat iemand anders precies dezelfde lamp heeft. Iedere lamp die u bij ons in de collectie ziet is aan te passen. Zo kunnen er verschillende materialen gebruikt worden maar de lampen kunnen ook groter of kleiner gemaakt worden. Een lamp moet precies de juiste grootte hebben om perfect in een ruimte te passen. Wij breiden ons aanbod jaarlijks uit. Elk jaar kijken wij eerst naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche en dat nemen wij mee in onze ontwerpen. De lampen van Quasar worden in een eigen werkplaats in Nederland geproduceerd. Vanuit hier transporteren wij de prachtige lampen naar andere landen. Woont u in het buitenland en wilt u graag advies op maat ontvangen? Wij werken samen met verschillende bedrijven die u op locatie graag willen helpen.

MEER INFORMATIE OVER CLUSTER LAMPEN?


Bent u op zoek naar unieke cluster lampen? Wilt u een bijzondere creatie in uw woonkamer waar iedereen even stil van wordt? Dan bent u bij de cluster lampen van Quasar aan het juiste adres. Wij gaan graag voor u aan de slag om een lamp op maat te maken. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek. Op onze website treft u verschillende lampen aan die wij de afgelopen jaren gemaakt hebben. Hier doet u vast inspiratie op!
Top