titel van header

Commercial lighting

Commercial lighting nodig?

Commercial lighting nodig?


Bent u op zoek naar commercial lighting? Bent u er nog niet helemaal uit wat voor lamp u op wilt hangen? Wij helpen u graag met het vinden van uw commercial lighting op maat. Wij hebben een ruim aanbod aan lampen en daarnaast ontwerpen en maken wij lampen op maat voor u.  Op onze website kunt u het hele assortiment zien. Naast het assortiment op de website kunt u ook met een eigen ontwerp naar ons toe komen. Samen met onze ontwerpers kijken wij samen naar uw ontwerp en bekijken de mogelijkheden. In onze catalogus kunt u inspiratie opdoen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij hebben een basiscollectie die verkrijgbaar is in verschillende afwerkingen en in verschillende materialen. De materialen waar wij vooral gebruik van maken is roestvrij staal, messing, brons en aluminium. Deze materialen kunnen de lamp een klassieke of moderne uitstraling geven en perfect te gebruiken als commercial lighting.  Uitgebreide collectie commercial lighting


In de afgelopen jaren is de commercial lighting collectie van Quasar flink uitgebreid. Onze ontwerpers komen jaarlijks met nieuwe modellen. Het aanbod blijven uitbreiden en voor ieder een unieke lamp ontwerpen is precies wat Quasar nastreeft. Elke ontwerper van Quasar heeft een eigen stijl van ontwerpen en dat houdt ons aanbod divers. Door de gestage groei in producten is Quasar één van de meest creatieve verlichtingsbedrijven in de wereld. Wilt u graag LED verlichting in huis? Wij werken al meer dan 10 jaar met LED verlichting.  LED verlichting is niet langer het licht van de toekomst, maar is het licht van nu! Wij zijn de specialist op het gebied van commercial lighting.Meer informatie over commercial lighting?


Bent u benieuwd geworden naar het aanbod van Quasar? Bekijk dan snel het aanbod op de website en laat ons weten waar uw wens naar uit gaat. Door gebruik te maken van verschillende kleuren en materialen kan elke lamp op maat gemaakt worden. Wij gaan graag met u in gesprek om de passende mogelijkheden met u te bespreken. U kunt altijd langs komen in onze werkplaats om advies op maat te krijgen. Als u niet in Nederland of in de buurt van onze werkplaats in Giessen woont, is telefonisch contact ook altijd goed. Wij geven u graag advies over de samenstelling van materialen en kleuren van een lamp en aan wat voor een lamp u moet denken in bepaalde ruimtes. Een commercial lighting kan groot of klein zijn en bepalend zijn voor een ruimte. Wij horen graag van u wat uw wensen voor een droomlamp zijn en gaan graag aan de slag voor u. 

Top