titel van header

Custom lighting

Custom lighting nodig?

CUSTOM LIGHTING NODIG?


Bent u op zoek naar custom lighting? Wilt u graag unieke verlichting voor in uw bedrijf of in uw woning? Dan bent u bij Quasar aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de gewenste lamp volledig op maat gemaakt wordt voor u. Wij hebben al jaren een ruim en divers aanbod aan custom lighting. Op de website zijn verschillende voorbeelden te zien van lampen die wij in de afgelopen jaren gemaakt hebben. Zowel voor bedrijven als voor particulieren maken wij graag lampen op maat. Heeft u al precies in gedachten hoe uw droomlamp eruit moet komen te zien? En heeft u dat ontwerp nog nooit ergens gezien? Wij gaan graag met u in gesprek over uw droomlamp. Wij bekijken samen met onze beroemde top ontwerpers wat wij voor u kunnen betekenen. Zo kijken wij naar de materialen, het ontwerp en welke sfeer de lamp uit moet stralen. Heeft u vragen over onze unieke ontwerpen of wilt u meer weten over custom lighting? Neem vrijblijvend contact met ons op.

EXCLUSIEVE CUSTOM LIGHTING


Op zoek naar exclusieve custom lighting? U kunt bij ons terecht als u nieuwe verlichting wilt aanschaffen maar u kunt bij ons ook inspiratie opdoen. Onze vakmensen en top ontwerpers vertellen u graag meer over alles wat wij u kunnen bieden. Waarom u het beste een lamp bij Quasar kunt bestellen? Wij onderscheiden ons omdat wij gebruik maken van verschillende materialen en hierdoor over een unieke collectie beschikken. Iedere lamp heeft unieke, karakteristieke elementen omdat wij gebruik maken van verschillende kleuren en materialen. Daarbij gebruiken wij al meer dan 10 jaar LED verlichting. LED is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Door verschillende soorten en maten van lampen aan te bieden, zijn de mogelijkheden bij Quasar eindeloos. Ieder jaar wordt de collectie van Quasar aangepast door top ontwerpers. Neem dus snel een kijkje op onze website en ontdek het verrassende aanbod van Quasar! Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden van onze custom lighting.

CUSTOM LIGHTING BIJ QUASAR


In 1992 is Quasar begonnen met het ontwerpen en produceren van unieke lampen. Wij zijn een Nederlands bedrijf dat de laatste jaren is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie. Wij maken de lampen in Nederland en zorgen ervoor dat de lamp bij u op locatie komt. Wilt u graag een uniek, eigentijds en volledig op maat gemaakte lamp ontvangen? Wacht niet langer en benader ons. Wij gaan graag voor u aan de slag! Wist u dat wij onder andere samenwerken met Jan des Bouvrie en Marko Schregardus?
Top