titel van header

Design verlichting nodig?

Modulaire design verlichting

Design verlichting voor projecten


Bent u op zoek naar bijzondere design verlichting? Wilt u een ruimte op een sfeervolle manier kunnen verlichten? Of zoekt u misschien een echte blikvanger voor uw ruimte? Bij Quasar verrassen we u graag met onze unieke collectie design verlichting. Quasar is een Nederlands bedrijf dat bestaat sinds 1992. We blijven steeds weer onze collectie vernieuwen. Zo kunt u altijd verrassende, actuele ontwerpen vinden in ons aanbod design verlichting!
design verlichting

Design verlichting voor elke ruimte


Verlichting kan veel doen voor een ruimte. Zo is niet alleen het ontwerp van verlichting bepalend, maar bijvoorbeeld ook de manier waarop het licht verspreidt. Ook de kleur van het licht is van invloed op de sfeer van een ruimte. Het is daarom belangrijk om de juiste verlichting te kiezen voor een ruimte. Bij Quasar kunt u voor elke ruimte passende design verlichting vinden. Onze ontwerpen zijn uniek, eigentijds en volledig maatwerk. Het is bij Quasar namelijk mogelijk om een model uit onze collectie helemaal naar wens te laten maken. Kies bijvoorbeeld voor het materiaal dat het beste past bij uw ruimte! Ook de maat kunt u, naar wens, aan laten passen. Alle ontwerpen worden geproduceerd in onze eigen werkplaats in Nederland. Hierdoor kunnen wij u maatwerk design verlichting bieden!

Design verlichting van Quasar


Bij Quasar willen we u graag steeds weer kunnen verrassen met unieke design verlichting. Daarom werken we samen met wereldberoemde top ontwerpers. Zo vindt u in onze collectie bijvoorbeeld design verlichting van Jan des Bouvrie en Edward van Vliet. Op onze website vindt u een overzicht van alle ontwerpers met wie wij samenwerken. U kunt hier ook onze complete collectie design verlichting bekijken. Bent u op zoek naar design verlichting met LED? Bij Quasar werken we al meer dan 10 jaar met LED. We vinden het niet alleen belangrijk om u unieke design verlichting te kunnen bieden maar we willen ook een eigentijdse collectie kunnen presenteren. LED verlichting maakt dan ook een groot deel uit van onze collectie.  Bent u op zoek naar een bijzondere lamp? Wilt u uw ruimte op een duurzame manier verlichten met eigentijdse en unieke verlichting? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Quasar. We voegen steeds weer nieuwe ontwerpen toe, zodat ons assortiment u steeds weer kan blijven verrassen. Wilt u een lamp laten aanpassen naar uw wensen? Bij Quasar kunt u vaak zelf de maat en het materiaal van een lamp bepalen. In onze Nederlandse werkplaats gaan we graag voor u aan de slag om unieke verlichting te maken! 
Top