titel van header

Design verlichting nodig?

Modulaire design verlichting

DESIGN VERLICHTING VOOR PROJECTEN


Bent u op zoek naar design verlichting? Wilt u graag in iedere ruimte een unieke lamp ophangen of wilt u in de woonkamer een ware blikvanger ophangen? Of heeft u een eigen bedrijf en wilt u graag indruk maken door middel van een lamp? Dan bent u bij Quasar aan het juiste adres. Door onze lampen op te hangen geeft u de ruimte een unieke uitstraling. Wij hebben lampen met een rustige uitstraling maar u kunt bij ons ook terecht voor stoere en robuuste lampen. Wilt u uw huis de finishing touch geven met lampen of een lamp vervangen? Kijk dan eens in ons assortiment naar de lampen die wij afgelopen jaren gemaakt hebben. Onze lampen geven uw woning een complete metamorfose. Bent u er klaar voor om met ons de uitdaging aan te gaan? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen om deze te verwerken in uw droomlamp. Wij zijn de specialist voor uw design verlichting.

design verlichtingDESIGN VERLICHTING VOOR ELKE RUIMTE


Verlichting is een belangrijk onderdeel in een ruimte. Als de design verlichting niet goed is kan dat consequenties hebben voor het bedrijf. Zonder licht kunt u geen klanten ontvangen. Iedereen kijkt gelijk naar de ruimte bij binnenkomst; het zegt vaak iets over het bedrijf. Zorg dat dit goed is en uw klanten zullen tevreden zijn. Met tevreden klanten is het goed zaken doen. Komt u bij ons een lamp op maat uitzoeken? Ons team gaat graag voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de lamp de juist functie heeft. Heeft u basisverlichting, sfeerverlichting of functionele verlichting nodig in de ruimte. Basisverlichting zorgt voor een gelijkmatige verdeling van licht in een ruimte, ook als het buiten donker is. Sfeerverlichting zegt het al, deze doet u aan als u een gezellig sfeertje in huis of op het kantoor wilt creëren. Functionele verlichting geeft vaak fel licht zodat u goed en genoeg licht heeft om te zien waar u mee bezig bent.

DESIGN VERLICHTING VAN QUASAR


Benieuwd naar de mogelijkheden van design verlichting bij Quasar? Omdat wij met verschillende wereldberoemde top ontwerpers werken, vernieuwen wij jaarlijks ons aanbod. Wij hebben een basiscollectie waar Quasar ooit mee begonnen is. Deze collectie zegt veel over de werkwijze van Quasar. Heeft u deze unieke en bijzondere lampen al gezien? Iedere ontwerper heeft zijn of haar eigen manier van ontwerpen en dat maakt onze lampen zo uniek. Jan des Bouvrie en Edward van Vliet zijn onder andere aangesloten bij ons. Al meer dan 10 jaar werken wij met LED verlichting. Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden die er zijn.
Top