titel van header

Dutch lamp

Dutch lamp, Nederlandse verlichting

Dutch lamp nodig?


U bent op zoek naar een Dutch lamp? Een lamp die in Nederland is ontworpen? Dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen bij ons aanbod. U zult zien dat ons assortiment veel verschillende, verrassende modellen bevat. Bij ons vindt u de design Dutch lamp die u zoekt. Dat is niet zo vreemd omdat wij al jarenlang samenwerken met wereldberoemde topontwerpers die jaarlijks met prachtige nieuwe ontwerpen komen. Onze modellen zijn uniek, eigentijds en volledig maatwerk. Quasar heeft een vaste basiscollectie die niet verandert maar de overige modellen worden jaarlijks vernieuwd. Wij volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen. Misschien vindt u in ons aanbod een lamp die u aanspreekt maar zou u er toch graag iets aan veranderd zien. Dat is mogelijk bij ons.
Dutch lamp volledig op maatAlle modellen zijn volledig naar de gewenste maat en kleur aan te passen. Ook kunt u kiezen voor ander materiaal zoals messing, brons, roestvrij staal of aluminium. Alleen al door voor ander materiaal te kiezen krijgt u een heel ander effect. Wij gaan graag met u in gesprek om te horen wat voor soort verlichting u zoekt. Wilt u basisverlichting voor een gelijkmatige verdeling van het licht in de ruimte of wilt u sfeerverlichting voor een warme sfeer of wilt u functioneel licht zodat u goed kunt zien waar u mee bezig bent? Ook het soort lamp is belangrijk. Zoekt u een hanglamp, plafondlamp, tafellamp, wandlamp of vloerlamp?  Is het voor in de woonkamer of voor op kantoor? Wij denken graag met u mee zodat u de perfecte lamp krijgt.Quasar: de Dutch lamp specialist!


Op zoek naar een Dutch lamp? Quasar biedt het grootste aanbod aan Dutch design LED lampen.LED verlichting is duurzaam, energiezuinig en kostenbesparend. Wij werken al tien jaar met LED en vrijwel al onze modellen zijn uitgerust met de beste LED kwaliteit. Dit typeert ons bedrijf. Wij maken groene keuzes en zijn milieubewust. Alle lampen worden in onze werkplaats in Giessen geproduceerd. U koopt gegarandeerd een exclusieve Dutch lamp die u nergens anders tegen komt. Vanuit onze werkplaats exporteren wij 75 procent van onze totale omzet naar het buitenland. Wij hebben een goede wereldwijde reputatie en u treft onze dealers over de gehele wereld aan. Goede verlichting is belangrijk voor elke ruimte. Met de juiste verlichting creëert u precies de sfeer die u hebben wilt. Voor elke ruimte hebben wij de juiste soort verlichting. Wat voor soort lamp u ook in gedachten heeft, ons ervaren team staat klaar om voor u aan de slag te gaan. Het is een uitdaging om uw droomlamp te mogen maken.

Top