titel van header

Dutch lamp

Dutch lamp, Nederlandse verlichting

Dutch lamp nodig?


Op zoek naar een Dutch lamp? Wilt u een nieuwe lamp aanschaffen? En zoekt u een lamp die in Nederland ontworpen is? Bij Quasar kunt u veel verschillende verrassende ontwerpen vinden. Quasar is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1992. We werken samen met een grote groep gerenommeerde ontwerpers uit binnen- en buitenland. Onze collectie vernieuwen we jaarlijks, zodat we u steeds weer nieuwe, verrassende ontwerpen kunnen bieden. Zoekt u een verrassende Dutch lamp? Neem dan een kijkje in onze collectie!
Een Dutch lamp voor de juiste ambiance


Verlichting heeft veel invloed op de sfeer en uitstraling van een ruimte. U kunt er een ruimte heel knus mee maken, of juist een strakkere en zakelijke uitstraling mee geven. De sfeer wordt mede bepaald door het ontwerp van de lamp en door de kleur van het licht dat van de lamp afkomt. Met een Dutch lamp van Quasar kunt u alle kanten op. Wij hebben voor elke soort ruimte de juiste verlichting! Of u nu een Dutch lamp zoekt voor in een woonkamer of dat u op zoek bent naar een Dutch lamp voor een vergaderruimte, bij Quasar kunt u altijd een verrassende Dutch lamp vinden. Op onze website kunt u de verschillende ontwerpen en ontwerpers van Quasar vinden.


Een duurzame Dutch lamp


De collectie van Quasar is verrassend en inspirerend. Ook is de collectie van Quasar eigentijds. We werken namelijk al meer dan 10 jaar met LED. Deze duurzame lichtbron wordt gebruikt in het overgrote deel van onze collectie. U kunt hierdoor op een duurzame manier met een prachtige Dutch lamp een ruimte verlichten. De ontwerpen van Quasar worden gemaakt in Nederland in onze eigen werkplaats. Dit geeft ons de gelegenheid om maatwerk te bieden. U kunt zo een ontwerp uit onze collectie laten aanpassen aan uw wensen. Heeft u een mooie Dutch lamp gezien, maar is de lamp eigenlijk net iets te groot? Of zou u een lamp willen kopen, maar zoekt u eigenlijk een net iets kleiner formaat? We kunnen het formaat vaak voor u aanpassen. Ook het materiaal waarin de lamp is uitgevoerd kunt u vaak zelf kiezen. Op die manier kunt u een Dutch lamp helemaal naar wens door ons samen laten stellen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag in onze werkplaats. Wij helpen u om de gewenste Dutch lamp te vinden, zodat u de sfeer kunt realiseren die u wilt. We horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen! 

Top