titel van header

Exclusive lamps

Exclusive lamps nodig?

EXCLUSIVE LAMPS NODIG?


Bent u op zoek naar exclusive lamps? Wilt u graag exclusive lamps voor in uw woning of kantoor? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste lamp. Als u bij ons geen geschikte lamp vindt dan maken wij deze graag op maat voor u. Wij zorgen voor een lamp waar u niet snel genoeg van heeft; een lamp waar de visite even stil van wordt. Exclusive lamps is voor ons belangrijk en dit laten wij graag zien aan u. Alle lampen worden bij ons met de hand gemaakt en zijn daarom volledig aan te passen aan uw wensen. Wij zijn gevestigd in Nederland maar opereren over de hele wereld.  Wilt u graag een beeld krijgen van de lampen die wij kunnen maken? Neem vrijblijvend een kijkje op de website en ervaar de talloze mogelijkheden. Van iedere lamp die u ziet is de kleur, het materiaal en het soort licht aan te passen. Wij zijn het adres dat u nodig heeft voor exclusive lamps.

EXCLUSIVE LAMPS VAN QUASAR


Bent u op zoek naar een specialisten team op het gebied van exclusive lamps? Dan hoeft u niet verder te zoeken want dan bent u bij ons aan het juiste adres. Quasar is in 1992 ontstaan en heeft zich toen op de buitenlandse markt gepresenteerd. Dit gaf een enorme boost aan ons bedrijf en wij opereren nu over de hele wereld. Ruim 75% van alle lampen die wij maken gaat zelfs naar het buitenland. Wij werken samen met verschillende bedrijven die u ter plaatse kunnen helpen. Heeft u een vraag of heeft u een expert nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat er iemand op locatie komt! Wij zijn een bedrijf dat de basiscollectie behouden heeft maar wel steeds een beetje aanpast. Jaarlijks breiden wij ons aanbod uit met de nieuwe modellen van onze top ontwerpers. Wij zijn de specialist voor uw exclusive lamps

EXCLUSIVE LAMPS GECOMBINEERD MET LED


Da lampen van onze ontwerpers zijn uniek, eigentijds en volledig op maat gemaakt. Quasar werkt met wereldberoemde top ontwerpers die allemaal een eigen manier van ontwerpen hebben. Dit maakt ons aanbod zo uniek en bijzonder! Wilt u graag meer weten over de ontwerpers die samenwerken met Quasar? Zij stellen zichzelf in het kort voor op de website. Heeft u deze al gezien? Alle modellen die u ziet van Quasar zijn volledig in de gewenste maat en kleur te maken! Bent u benieuwd wat alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Top