titel van header

High ceiling lighting

High ceiling lighting op maat

High ceiling lighting nodig?


High ceiling lighting nodig? U zoekt de juiste verlichting voor een grote, hoge ruimte in uw woning of kantoorpand. Dan bent u bij Quasar aan het juiste adres. High ceiling lighting is speciaal voor een enorme ruimte die een speciale verlichting nodig heeft. Wij hebben een uniek aanbod high ceiling lighting in ons assortiment. Goede, gelijkmatige verlichting verandert een grote, kale ruimte in een warme en gezellige omgeving. Een grote, hoge ruimte biedt mogelijkheden die u in een kleine, lage ruimte niet heeft. U kunt zich uitleven met prachtige grote hanglampen die mooi tot hun recht zullen komen. Heeft u bij ons aanbod een lamp aangetroffen die u aanspreekt maar die het toch nét niet is? Dan kunnen wij de lamp zo voor u maken dat deze wel aan uw wensen voldoet. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Onze ontwerpen zijn uniek, eigentijds en volledig maatwerk. Wij maken een lamp helemaal op maat voor u! Al onze lampen worden in onze eigen werkplaats in Giessen geproduceerd.

High ceiling lighting van topontwerpers


Onze high ceiling lighting zijn door wereldberoemde ontwerpers ontworpen. Jan des Bouvrie en Edward van Vliet zijn bekende ontwerpers die onder andere zijn aangesloten bij ons. Iedere ontwerper heeft een geheel eigen stijl en dat maakt onze collectie heel divers. Regelmatig komen zij met prachtige nieuwe ontwerpen zodat wij jaarlijks ons aanbod vernieuwen. Ons bedrijf bestaat al sinds 1992. Toen presenteerden wij ons op een internationale beurs in Milaan. Wij blijven de nieuwste trends en ontwikkeling volgen zodat ook de high ceiling lighting helemaal van deze tijd is. Onze lampen zijn modern en tegelijk tijdloos. Overtuig uzelf!

LED verlichting voor high ceiling lighting


Quasar werkt al 10 jaar met LED verlichting. LED is duurzaam, energiezuinig en kostenbesparend. Vrijwel al onze modellen zijn uitgerust met de beste LED kwaliteit. Dit typeert ons bedrijf. Wij maken groene keuzes en zijn milieubewust. De keuze bij Quasar is groot en wij zijn ervan overtuigd dat wij voor elke ruimte de geschikte lamp hebben. Als u het aanbod van onze website bekijkt dan zult u verrast zijn door de vele mogelijkheden. Vind bij ons uw unieke lamp die uw ruimte een bijzondere uitstraling zal geven. Onze lampen zijn ware blikvangers die een lust voor het oog zijn, zelfs als ze niet branden. Wat uw wensen ook zijn, vertel ze aan ons en het team van Quasar gaat graag voor u aan de slag om uw droomlamp te creëren.
Top