titel van header

Light cinema

Light cinema nodig?

LIGHT CINEMA OP MAAT


Bent u op zoek naar light cinema? Volgens Jan des Bouvrie is een interieur als een spiegel van de ziel. Hier hoort een bijpassende light cinema bij. Wij hebben zowel light cinema voor binnen als voor buiten. Wilt u de lamp graag buiten ophangen? Laat dit dan nadrukkelijk weten aan ons. Wij maken dan gebruik van andere materialen. Verlichting is sfeerbepalend en het laat zowel uw interieur als uw tuin schitteren. U kunt met een light cinema een lege hoek opfleuren of een specifiek meubelstuk belichten. Wilt u graag een looppad creëren in de tuin en deze goed verlichten? Het maakt niet uit voor welk doel u de lamp wilt gaan gebruiken, wij zorgen ervoor dat het de functie krijgt waar u naar op zoek bent. Lampen zijn niet alleen sfeervol maar ook functioneel. Bent u op zoek naar basislicht of wilt u dat het licht een accent legt op een specifiek object? Verlichting kunt u gebruiken in verschillende ruimtes. Daarbij kunnen wij ook de maat en soort aanpassen. Wij maken iedere lamp volledig op maat naar uw wensen.

LIGHT CINEMA BIJ QUASAR


Bij Quasar bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar woonkamerverlichting, keukenverlichting, staande lampen of plafondlampen. Voor iedere ruimte hebben wij een geschikte lamp. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem gerust eens een kijkje op de website en laat u inspireren. Wij werken met meer dan 10 wereldberoemde top ontwerpers samen die ieder een eigen stijl van ontwerpen hebben. Wij hebben niet alleen de mooiste lampen voor u, maar maken deze ook op maat! Omdat wij met verschillende materialen en kleuren werken, is de keuze eindeloos. Voor zowel binnen- als buitenverlichting zit u goed bij Quasar!

JAARLIJKS NIEUWE COLLECTIE LIGHT CINEMA


Bent u op zoek naar een specifieke lamp of light cinema? Of weet u nog niet precies hoe de lamp eruit moet komen te zien? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar een geschikte lamp. Al meer dan 10 jaar werken wij met LED verlichting en volgen wij met de ontwerpen de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die er zijn met onze light cinema? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij spreken graag de opties met u door. Omdat alle lampen met de hand gemaakt worden is er veel mogelijk!
Top