titel van header

Lighting manufacturers

Lighting manufacturers nodig?

LIGHTING MANUFACTURERS NODIG?


Bent u op zoek naar een lighting manufacturers? Wij zijn een bedrijf dat zich volledig specialiseert in op maat gemaakte lampen. Dat maakt ons zo uniek. Wij producerenen geen tafels en stoelen want de volledige focus ligt bij ons op lampen. Als u op zoek bent naar een tijdloos en uniek ontwerp dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze wereldwijde bekende ontwerpers hebben elk een eigen stijl en dat maakt ons aanbod zo uniek. Elk jaar hebben wij een volledig nieuw aanbod door de toename van ontwerpen.  Onze topontwerpers komen uit verschillende landen en daardoor is het aanbod aan lighting manufacturers enorm! Wij hebben een vaste basiscollectie alleen als wij merken dat deze toe is aan vernieuwing pakken wij deze aan. Wilt u graag advies op maat ontvangen? Zoek niet verder en benader ons vrijblijvend. Wij helpen u bij het maken van de keuze en vertellen waarom wij voor een bepaalde lamp gaan. Wij staan dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden. lighting manufacturers

EXCLUSIEVE LIGHTING MANUFACTURERS


In 1992 stonden wij op een internationale beurs in Milaan en daar vielen wij direct op! Dit komt door onze unieke en eigentijdse lampen. Elk ontwerp wordt volledig op maat gemaakt door een team van uitsluitend experts. Wij zetten telkens lighting manufacturers opnieuw op de kaart. Wij zijn tegenwoordig zelfs meer actief in het buitenland dan in Nederland waar alle lampen gemaakt worden. Ruim 75% van onze ontwerpen wordt geëxporteerd naar het buitenland. Nadat wij op de beurs stonden hebben wij de focus gelegd op de gehele Europese markt. Sinds de beurs weet iedereen ons te vinden, net als u. U komt bij ons terecht omdat u op zoek bent naar lighting manufacturers en wij kunnen deze bieden. Wij blijven ons onderscheiden door de vele ontwerpen uit verschillende landen. Wilt u de lighting manufacturers in een bepaalde kleur of uitstraling, laat het ons weten en wij verwerken het. Onze topontwerpers gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Alle lampen worden in onze werkplaats in Giessen geproduceerd.  

LED VERLICHTING


Quasar werkt al meer dan 10 jaar met LED verlichting. Dit is een duurzame lichtbron die jarenlang mee gaat. LED verlichting is in vele kleuren verkrijgbaar en daardoor is de keuze enorm .  Elke kleur geeft een bepaalde sfeer. Weet u welke kleuren voor een bepaalde sfeer staan? Wij laten u graag de kleurencombinaties zien. Heeft u al een lamp van Quasar maar wilt u graag een andere lichtbron erin verwerken? Wij hebben voor alle lampen die wij leveren andere kleuren op voorraad.  Wij horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen.
Top