titel van header

Modular lighting instruments

Modular lighting instruments nodig?

Modular lighting instruments op maat


Bent u op zoek naar modular lighting instruments? Heeft u een bedrijf en wilt u een unieke lamp voor uw entree? Of wilt u in de woonkamer een unieke blikvanger boven de salontafel? Het maakt bij ons niet uit om wat voor een lamp het gaat. Wij hebben voor iedere ruimte een passende lamp in ons assortiment. Heeft u een lamp in ons assortiment gezien die niet de juiste maten of kleuren heeft en daardoor niet in de desbetreffende ruimte past? Dat is voor ons geen probleem, wij maken de lamp in onze werkplaats volledig op maat, zodat hij perfect in de ruimte past. Wij hebben een ruim aanbod aan modular lighting instruments voor u. Bekijk snel het aanbod op de website of vraag telefonisch vrijblijvend naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden!Modular lighting instruments van Quasar


Heeft u een specialist nodig voor uw modular lighting instruments? Wist u dat Quasar uitgegroeid is tot een wereldwijde leverancier voor unieke lampen op maat? Sinds 1992 is Quasar al een begrip wereldwijd als het gaat om unieke lampen. Wij hebben niet alleen ontwerpers van over de hele wereld aan ons verbonden, maar jaarlijks breiden wij ook uit met dealers over de hele wereld die u hulp kunnen bieden bij vragen. In de laatste jaren hebben wij al korte lijnen opgebouwd in Azië, Australië, Zuid Amerika, Europa en Afrika. Dit blijven wij uitbreiden, zodat er altijd een dealer bij u in de buurt te vinden is. Onze deskundige vakmensen maken elke lamp uniek en dat maakt Quasar ook uniek. Een standaard lamp vindt u bij ons niet. Modular lighting instruments worden vaak gemaakt van roestvrij staal, brons, messing en aluminium. Wilt u graag dat er andere materialen gebruikt worden? Geef dat aan en wij kijken naar de mogelijkheden.Meer informatie over modular lighting?


Wilt u graag meer informatie over modular lighting instruments ontvangen? Wij bieden voor alle modellen de mogelijkheid om de maten en kleuren aan te passen. Ieder project is bij ons uniek en blijft uniek! Heeft u een schets hoe u de lamp wilt en staat er geen model naar wens in ons aanbod? Wij kunnen lampen op basis van een schets maken. Wist u dat op dit moment ongeveer 75% van onze omzet vanuit de export komt? Dit komt omdat wij alleen maar unieke blikvangers leveren en alleen de beste kwaliteit gebruiken. Bent u enthousiast geworden van onze mooie lampen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden vanuit Quasar voor u zijn.

Top