titel van header

Modular verlichting

Modular verlichting op maat

Modular verlichting op maat


modular verlichtingHeeft u voor uw ruimte modular verlichting nodig? En zoekt u modular verlichting met een bijzondere, sfeervolle uitstraling? Bij Quasar heeft u de keuze uit een groot aantal verrassende en eigentijdse ontwerpen. Met de modular verlichting van Quasar kunt u een ruimte de sfeer geven die u wilt. Verlichting speelt namelijk een grote rol als het gaat om de uitstraling en sfeer van een ruimte. Bij Quasar hebben we voor elke ambiance passende modular verlichting. Ontdek onze unieke collectie!

Modular verlichting voor iedere ruimte


Met de modular verlichting van Quasar kunt u heel makkelijk de juiste sfeer neerzetten. U heeft bij Quasar een ruime keuze uit bijzondere ontwerpen. We werken samen met gerenommeerde top ontwerpers. Jaarlijks vernieuwen wij onze collectie met compleet nieuwe modellen. Op die manier willen we u steeds weer blijven inspireren en verrassen. U kunt alle ontwerpers met wie wij samenwerken vinden op onze website. De ontwerpen van hun hand kunt u op die manier ook zien. Heeft u iets moois gezien in onze collectie, Maar is het niet de juiste maat of de juiste kleur? Bij Quasar kunnen we een product altijd voor u aanpassen. We kunnen het ontwerp bijvoorbeeld kleiner maken of juist groter. Daarnaast kunnen we ook eenvoudig het materiaal waarin het ontwerp is uitgevoerd veranderen door een ander materiaal. We kunnen u bij Quasar maatwerk bieden doordat wij een eigen werkplaats hebben in Nederland. We kunnen op die manier heel eenvoudig de modular verlichting voor u realiseren die u zoekt! 

Modular verlichting van Quasar 


Quasar is een Nederlands bedrijf dat sinds 1992 in samenwerking met een grote groep bekende top ontwerpers steeds weer een verrassende collectie verlichting samenstelt. De productie vindt plaats in Nederland in de eigen werkplaats. We werken bij Quasar al meer dan 10 jaar met LED. Het grootste deel van de modellen uit onze collectie maken gebruik van deze duurzame lichtbron. Zo is de collectie van Quasar niet alleen verrassend en uniek, maar ook eigentijds. Bent u benieuwd naar de collectie modular verlichting van Quasar? Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden wat betreft maatwerk? Of heeft u misschien een algemene vraag over de aanschaf van nieuwe verlichting? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over modular verlichting of over onze andere soorten verlichting. Graag laten we u zien wat er met verlichting van Quasar allemaal mogelijk is om de juiste sfeer neer te zetten of om een ruimte op de juiste manier te kunnen verlichten! 
Top