titel van header

Project lights

Project lights op maat

PROJECT LIGHTS SPECIALIST


Bent u op zoek naar een project lights specialist? Wilt u een bijzondere lamp in de woonkamer en keuken die op elkaar afgestemd zijn? Zoekt u meerdere lampen uit dezelfde collectie?  Onze lampen lijken zelfs niet op elkaar want wij maken iedere lamp op maat. Wij zorgen er altijd voor dat kleuren en materialen aangepast worden als u twee dezelfde soorten lampen wilt. Voor elke ruimte heeft Quasar een passende lamp. Vindt u binnen onze collectie niet de lamp van uw keuze dan maken wij er een voor u!  Wij werken veel in het buitenland want ruim 75% van alle lampen wordt geëxporteerd. Omdat wij niet elke keer naar het buitenland kunnen gaan, werken wij samen met verschillende dealers die u op locatie kunnen helpen. Ieder project lights is een project op zich. Elk project wordt opgepakt door ons, of het nu gaat om een groot project voor een bedrijf of een klein project voor de woonkamer.

project lights

PROJECT LIGHTS VAN QUASAR


Bent u bijna klaar met het inrichten van uw woning maar ontbreekt project lights nog? Vindt u het ook zo moeilijk om de juiste lamp te vinden voor uw interieur? Van een lamp wilt u jarenlang genieten. Hoge plafonds maakt het steeds lastiger om even snel een lamp te vervangen als u er op uitgekeken bent. Het is niet goed als een lamp u al na een paar maanden verveelt! Onze lampen zijn tijdloos en uniek en zijn een ware blikvanger in uw huis. Onze lampen zorgen ervoor dat uw ruimte een unieke uitstraling krijgt waar alle visite door verrast wordt. Elke lamp in ons assortiment is qua kleur en materialen zelf in te vullen. Wij hebben een team met experts voor u klaar staan die u advies op maat geven en daarna elke lamp naar wens kunnen maken.Voor ieder project lights bent u bij ons aan het juiste adres.

RUIME COLLECTIE VAN PROJECT LIGHTS BIJ QUASAR


Heeft u onze website bekeken maar staat uw droomlamp er niet tussen? Wij kunnen lampen volledig op maat maken op basis van een schets. Weet u precies hoe u uw lamp wilt? Of wilt u samen met onze experts een ontwerp op papier zetten? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht met een eigen schets en onze experts kunnen samen met u een ontwerp maken. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen voor uw unieke lamp. Zien of horen wij snel van u?
Top