titel van header

Project verlichting

Creatieve project verlichting

Project verlichting nodig?


Heeft u verlichting nodig voor uw project? Ook voor project verlichting bent u bij Quasar aan het juiste adres. Quasar is een Nederlands bedrijf dat sinds 1992 samenwerkt met gerenommeerde ontwerpers om verrassende collecties verlichting samen te kunnen stellen. Deze ontwerpers komen uit Nederland, maar ook uit andere landen. De ontwerpen uit onze collectie zijn verrassend en eigentijds. Om u te kunnen blijven inspireren vernieuwen we jaarlijks de collectie. We helpen u bij Quasar graag om de juiste project verlichting te vinden!
De juiste project verlichting


Bij project verlichting is het belangrijk om voor de juiste soort verlichting te kiezen. Verlichting is heel bepalend voor de sfeer. U kunt makkelijk de juiste sfeer realiseren als u voor de juiste soort verlichting kiest. Bij Quasar geven we u hier graag advies in. De ontwerpen van Quasar zijn niet alleen verrassend en inspirerend, maar ook eigentijds. We werken bij Quasar al meer dan 10 jaar met LED. Het grootste deel van onze collectie is met deze duurzame lichtbron uitgerust. Zo kunt u op een duurzame manier uw project verlichten. Bent u benieuwd naar onze collectie? Op onze website kunt u alle ontwerpen en ontwerpers vinden. Neem een kijkje en laat u verrassen!


Project verlichting op maat


Kunt u in de collectie van Quasar niet precies vinden wat u zoekt voor uw project? Wij kunnen u helpen! We produceren zelf onze verlichting in onze eigen werkplaats in Nederland. Hierdoor kunnen we u niet alleen de kwaliteit van onze producten garanderen, maar we kunnen u hierdoor ook eenvoudig oplossingen op maat bieden. We kunnen zo bijvoorbeeld heel makkelijk een model uit onze collectie aanpassen aan uw wensen. Wilt u een lamp uit de collectie een maat groter of juist een maat kleiner hebben? Of zou u graag zien dat een model uit onze collectie wordt uitgevoerd in een ander materiaal of een andere kleur? Er is bij Quasar heel veel mogelijk! We spreken alle mogelijkheden graag met u door. Ook geven we u graag advies over passende project verlichting. Op die manier helpen we u om voor elk project de juiste project verlichting te vinden. Wilt u meer weten over project verlichting op maat? Bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? We horen graag van u wat uw wensen zijn, zodat we voor u kunnen kijken hoe wij u hierin van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op als u meer wilt weten of als u vragen heeft over de aanschaf van project verlichting!

Top