titel van header

Retail lighting

Retail lighting nodig?

RETAIL LIGHTING NODIG?


Bent u op zoek naar retail lighting? Bent u eigenaar van een winkel en wilt u voor uw winkel een unieke lamp? Wilt u dat iedereen bij binnenkomst de lamp ziet en signaleert dat deze zo bijzonder is? Al meer dan 15 jaar levert Quasar unieke en bijzondere lampen in Nederland en in het buitenland. Onze professionals zitten al jaren in het vak en weten waar zij over praten. Zij willen hun expertise graag aan u laten zien door een lamp volledig op maat te maken. Wij werken met wereldberoemde ontwerpers die jaarlijks met een nieuw aanbod komen. Doordat wij met meerdere ontwerpers werken, treft u altijd andere lampen in onze collectie aan. Zij werken onafhankelijk samen met ons en zorgen voor een gevarieerde en unieke collectie. Elke ontwerper zorgt voor retail lighting op maat. In een winkel is het belangrijk dat de lichtinval goed is zodat de producten goed tot hun recht komen. Wij zorgen ervoor dat uw winkel de juiste lichtinval krijgt met een lamp van Quasar.

retail lighting

RUIME COLLECTIE RETAIL LIGHTING


Heeft u ons uitgebreide assortiment retail lighting al gezien op de website? Van kleine lampen tot grote lampen, wij hebben het allemaal! Onze lampen kunnen puur voor de sfeer geplaatst worden maar ze kunnen ook gebruikt worden als functioneel licht. Elke lamp die u op onze website ziet is op maat te maken. Zo kunnen wij het complete ontwerp groter of kleiner maken, maar ook de kleuren en materialen zijn aan te passen.  Elke lamp is uniek en daar staan wij voor! U vindt bij ons geen twee dezelfde lampen. Verschillende projecten zijn te zien op de website. Heeft u hier geen lamp naar wens kunnen vinden? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Al onze retail lighting wordt gemaakt in onze werkplaats in Giessen. Wist u dat meer dan 75% van onze lampen geëxporteerd worden naar het buitenland? Het maakt niet uit waar u woont, wij zorgen ervoor dat de lamp bij u aankomt.  Wij hebben in vele landen dealers die u kunnen helpen bij uw vragen, zo hoeft u niet terug naar Nederland als er iets aan de lamp mankeert. Heeft u een vraag over een lamp? U kunt altijd contact met ons opnemen en wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

RETAIL LIGHTING BIJ QUASAR


Quasar pakt ieder project met twee handen aan. Zo bent u misschien,zonder dat u het wist, al lampen van Quasar tegen gekomen. Zo hangen er lampen van ons in de winkels van Disneyland Paris. Wij zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat gespecialiseerd is in unieke lampen. Wij helpen u graag om retail lighting op maat voor u te ontwerpen.
Top