titel van header

Retail lighting

Retail lighting nodig?


Bent u op zoek naar retail lighting? Heeft u een eigen winkel en bent u op zoek naar een bijzondere en unieke lamp? Dan bent u bij Quasar aan het juiste adres. Wij maken alle lampen met de hand en volledig naar wens. U creëert met onze retail lighing een ware blikvanger die uw klanten even stil zullen maken. Lampen zijn zoveel meer dan alleen mooie objecten. Wij zorgen ervoor dat de lampen de juiste lichtfunctie in uw winkel hebben. Sinds 1992 is Quasar de specialist in het maken van lampen op maat. Ieder lamp die u op de website ziet is aan te passen naar wens. Daarbij hebben wij korte lijnen met onze ontwerpers, zo weten wij precies wat er allemaal mogelijk is. Heeft u al een ontwerp of een idee hoe de lamp eruit moet komen te zien? Of juist nog helemaal niet en wilt u retail lighting door één van onze wereldberoemde top ontwerpers laten ontwerpen? Zij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen te horen.


Heeft u al een ontwerp gezien waar u interesse in heeft? Wij kunnen alle retail lighting volledig aanpassen. U kunt kiezen voor andere materialen, voor andere kleuren en ook is de functie van het licht aan te passen. In 1992 presenteerde Quasar zich voor het eerst op een internationale beurs, de Euroluce in Milaan. Hier stonden wij gelijk in de het middelpunt van de aandacht met onze unieke en eigentijds lampen. De look en feel van die tijd is nog steeds zichtbaar in onze collectie. Deze werkwijze hebben wij behouden omdat dat echt Quasar is! Het is belangrijk om te weten dat in de basiscollectie van Quasar de meeste modellen beschikbaar zijn in verschillende afwerkingen van materialen (aluminium, roestvrij staal, messing, brons). Zo is zelfs de basiscollectie een eindeloze collectie waarmee ontzettend veel mogelijk is. Dit maakt de ontwerpen tijdloos en de keuze van de materialen bepaalt het gebruik van het item, hetzij in een klassieke of moderne ambiance.


Benieuwd naar de mogelijkheden van retail lighting? Geen project is ons te gek en wij pakken alles met beide handen aan. Wist u dat er in het buitenland bij grote bekende bedrijven lampen van Quasar hangen? Bent u wel eens in Disneyland Parijs geweest? Hier kunt u verschillende lampen van ons aantreffen. Zo komt u misschien wel unieke en bijzondere lampen van ons tegen zonder dat u het weet. Bekijk eens het aanbod op de website en wie weet is er iets voor u bij. Onze medewerkers helpen u graag!
Top