titel van header

Retail lights

Retail lights nodig?

RETAIL LIGHTS NODIG?


Bent u op zoek naar retail lights? Heeft u een eigen winkel en wilt u deze aankleden met speciale lampen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In 1992 is Quasar opgericht en het is al snel tot een begrip in de regio en ver daarbuiten geworden. Quasar is niet meer alleen op de Nederlandse markt gericht maar wij zijn wereldwijd te vinden. Ruim 75% van onze productie gaat zelfs naar het buitenland. Dat komt omdat wij unieke en eigentijdse lampen maken. En alles is ook nog eens handgemaakt! Tegenwoordig wordt er veel machinaal gemaakt en is de kans groot dat meerdere winkels dezelfe retail lights hebben. Wij beschikken over een professioneel team dat al jaren in het vak zit. Naast dat wij een ruim aanbod aan retail lights hebben kunt u bij ons ook terecht voor wandlampen, tafellampen of plafondlampen. Wij zorgen ervoor dat uw winkel de juiste lichtinval krijgt. Alle lampen die in onze collectie te zien zijn, kunnen wij op maat maken.

RUIME COLLECTIE RETAIL LIGHTS


Wij hebben een ruim en divers aanbod retail lights. Wij kunnen van iedere lamp de lamp maken waar u naar op zoek bent. Misschien heeft u wel een winkel waar benodigdheden voor paarden verkocht worden. Wij kunnen dan een lamp maken in de vorm van een stijgbeugel. Of misschien bent u wel op zoek naar cluster lampen. Dit zijn lampen waarbij een stel kleine lampen bij elkaar gebonden worden en zo één grote lamp vormen. Alle vormen, kleuren en materialen zijn toe te passen. Geen lamp is hetzelfde en daarom heeft uw ruimte altijd een unieke uitstraling. Daar staat Quasar voor! Door de jaren heen is onze collectie uitgebreid met modellen van wereldberoemde ontwerpers zoals Edward van Vliet en Jan Pauwels. Elk jaar worden nieuwe modellen toegevoegd die voldoen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen in de lampenbranche. Deze gestage groei wordt gevolgd door investeringen in een groter productiebedrijf. Wij leveren retail lights van uitstekende kwaliteit. 

RETAIL LIGHTS BIJ QUASAR


Wij leveren zowel in Nederland als in het buitenland lampen aan bedrijven. Zo bent u vast en zeker al weleens lampen van Quasar tegengekomen maar dat wist u misschien niet eens. Bent u weleens in Disneyland Parijs geweest? Hier hangen verschillende lampen van ons! Wij blijven ons steeds vernieuwen en ontwikkelen om de beste lampen te creëren. Alle lampen worden in de werkplaats van Quasar in Nederland gemaakt. Wij zijn actief in de volgende werelddelen: Afrika, Azië, Australië, Europa en Amerika. Geen opdracht is voor ons te gek!
Top