titel van header

Retail lights

Retail lights nodig?

Retail lights nodig?


Bent u op zoek naar retail lights? Heeft u een winkel en wilt u een unieke lamp toevoegen aan uw winkel als blikvanger? Sinds 1992 is Quasar een begrip op zowel de Nederlandse markt als de buitenlandse markt op het gebied van lampenindustrie. Wij bieden u uitgebreide ondersteuning bij het maken van keuzes voor de juiste lampen. Wij beheren over professionele werknemers die een lichtontwerp op maat maken. Onze wereldberoemde ontwerpers zijn onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen van lampen voor winkels. Retail lights kunnen hanglampen zijn, maar ook wandlampen, tafellampen of plafondlampen. Wij zorgen ervoor dat uw winkel de juiste lichtinval heeft. Alle lampen die in onze collectie te zien zijn, zijn op maat te maken.
Ruime collectie retail lights


Wij hebben een uitgebreid assortiment als het gaat om retail lights. Deze kunnen in kleine ruimtes hangen om een gezellige sfeer uit te stralen of in een grote ruimte. Wij maken elke lamp op maat voor u. Daar staat Quasar voor! Geen lamp is hetzelfde en geeft altijd een unieke uitstraling aan uw ruimte. Heeft u ons aanbod op de website al gezien? U kunt zich door ons mooie aanbod laten inspireren over de mogelijkheden voor retail lights. Alle lampen worden in onze werkplaats in Giessen gemaakt. Vanuit hier is export mogelijk! Wij leveren voor meer dan 75% aan het buitenland. Wij zorgen ervoor dat de lamp in de afgesproken tijd bij u aankomt. Wij hebben in vele landen dealers zitten die u kunnen helpen bij vragen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen en dan kijken wij vanuit welke hoek wij u kunnen helpen. In onze werkplaats kunt u zien hoe wij retail lights op maat maken. Een team vol met experts staat voor u klaar! Door onze wereldberoemde ontwerpers, hebben wij altijd een uniek aanbod voor u.Retail lights bij Quasar


Wist u dat Quasar enorme projecten heeft gedaan en u wellicht al lampen tegen gekomen bent van ons? Zo hebben wij een project mogen doen voor Disneyland Parijs! Op verschillende plaatsen in Disneyland zijn lampen van Quasar te vinden, heeft u ze al gespot? Quasar is in de laatste 15 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat lampen op maat levert.  Quasar is in Nederland gevestigd, hier worden alle lampen gemaakt.  Wereldwijd hebben wij dealers die verspreid zijn over Afrika, Azië, Australië, Europa en Amerika. Zo kunnen wij u altijd snel en professioneel helpen bij vragen over de retail lights.

Top