titel van header

Unique light

Unique light, Dutch Design

Unique lighting nodig?


Op zoek naar unique lighting? Bent u op zoek naar bijzondere verlichting? Wilt u dat verlichting opvalt in een ruimte? Bent u op zoek naar een echte blikvanger? Of bent u misschien juist op zoek naar subtiele verlichting die mooi is in zijn eenvoud? Bij Quasar bent u aan het juiste adres! In onze collectie unique lighting kunt u veel verrassende soorten verlichting vinden. We werken samen met een grote groep gerenommeerde ontwerpers. Zij zorgen ervoor dat we u met hun ontwerpen steeds weer kunnen blijven verrassen. Bij Quasar vernieuwen we jaarlijks met compleet nieuwe modellen. Ontdek de unique lighting van Quasar!
Unique lighting voor elke ambiance


Met verlichting kunt u heel makkelijk de sfeer in een ruimte veranderen. Zo kunt u met verlichting de sfeer realiseren die u wilt. Verlichting is heel bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het is daarom belangrijk om voor de juiste ambiance de juiste verlichting te kiezen. Met de unique lighting van Quasar kunt u alle kanten op. We hebben een gevarieerd aanbod van verrassende modellen. De modellen van Quasar zijn uniek én eigentijds. We werken bijvoorbeeld al meer dan 10 jaar met LED. Deze duurzame lichtbron wordt gebruikt in het grootste deel van onze collectie. Bent u op zoek naar iets specifieks, maar kunt u het in onze collectie unique lighting niet vinden? Bij Quasar heeft u altijd de mogelijkheid om een lamp aan te laten passen aan uw wensen. Zo kunnen wij een model vaak in een ander materiaal of in een ander formaat voor u uitvoeren. We kunnen u heel eenvoudig maatwerk aanbieden. Onze lampen worden namelijk gemaakt in onze eigen werkplaats in Nederland. We gaan graag voor u aan de slag om een lamp te maken die helemaal naar wens is!


Unique lighting van Quasar 


Quasar is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1992 samenwerkt met bekende top ontwerpers. We bieden een gevarieerde, verrassende collectie unique lighting. Op onze website vindt u een handig overzicht van de ontwerpers waarmee wij samenwerken en de verschillende ontwerpen van hun hand. Wilt u graag weten wat er met de unique lighting van Quasar allemaal mogelijk is? Heeft u een model gevonden in onze collectie en wilt u dit graag aan laten passen aan uw wensen? Of heeft u misschien een andere vraag over de aanschaf van nieuwe verlichting? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies en we laten u graag zien hoe u de Quasar verlichting kunt gebruiken om de sfeer te realiseren die u wilt!

Top